El molletà Aitor Galisteo-Rocher actuarà al Teatre Poliorama de Barcelona amb La Calòrica

Després d’estrenar-se al TNC i d’una gira pel territori, ‘De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda’, de La Calòrica, farà temporada al Teatre Poliorama del 30 de juny al 7 d’agost (del 8 a l’11 de juliol no hi haurà funcions). L’obra, una producció original del TNC i dirigida per Israel Solà, és una sàtira reflexiva sobre la passivitat i la incoherència de la societat davant l’emergència climàtica. El muntatge compta amb Xavi Francès, el molletà Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Mònica López, Marc Rius i Júlia Truyol en el repartiment. Les entrades ja estan a la venda a través del web i les taquilles del teatre.

L’obra es planteja en dues trames interrompudes per un gran monòleg. La primera se situa enmig d’un congrés negacionista i una segona que s’ubica en una comunitat de veïns, en què la companyia posa al descobert què passa entre les seves bambolines. Dirigida per Israel Solà i escrita per Joan Yago, l’espectacle parteix d’un qüestionament social sobre el motiu pel qual no s’aborda l’emergència social, que acaba sempre darrere d’altres urgències.

L’auca ecologista és una cursa entre escales i replans d’una comunitat enfrontada davant del repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll. Alhora, l’obra es trasllada a un congrés negacionista en una ciutat de l’àrea metropolitana de Barcelona. Tot plegat, per interpel·lar l’espectador sobre la pregunta de per què la crisi climàtica no és una urgència a escala global.

Després del TNC, l’espectacle ha passat pels teatres de Vic, Lleida, Figueres, L’Hospitalet de Llobregat, Reus, Salt, Olot, Vilafranca del Penedès, Tortosa, Sabadell, Manresa, El Prat de Llobregat i Terrassa.