Alèxia Putellas anuncia que surt a la venda un conte infantil protagonitzat per una nena que vol ser futbolista

La molletana mostra el llibre a les seves xarxes socials

La jugadora del FC Barcelona, la molletana Alèxia Putellas, ha anunciat a les xarxes socials que el pròxim 17 de juny surt a la venda la seva nova sèrie infantil “Alexia Superfutbolista”. Es tracta d’un conte infantil il·lustrat, signat per ella, que ha estat editat per Alfaguara Juvenil i surt a la venda en el seu format de tapa dura i ebook. A les seves xarxes, Alèxia convida a tothom a llegir el seu llibre i diu que “Espero que us agradi tant com a mi”.

“Alexia Superfutbolista”, segons explica Alfaguara en la seva presentació, explica la història d’Alexia una nena que somia a ser futbolista professional i que per aconseguir-ho, ha de donar el millor de si mateixa i impressionar als observadors. “Però, quan arriba al campionat de la Copa Inter, comencen a passar coses molt estranyes. Estarà arreglat el torneig? Hi haurà algú darrere de tant misteri? Alexia i els seus amics han d’assegurar-se guanyar la copa Inter. I per a això només hauran de fer el que més els agrada: jugar a futbol!”, es diu a la sinopsi del llibre.

L’editorial convida a endinsar-se en el món d’Alèxia Putellas, la que considera “la futbolista espanyola del moment”. L’actual capitana al F.C. Barcelona i jugadora de la selecció espanyola, ha guanyat diversos premis i reconeixements, i té un palmarès envejable, amb una Champions, dues Eurocopes sub-17, cinc lligues i quatre copes de la Reina. En els darrers dies Alèxia ha fet història amb un FC Barcelona que ha assolit un triplet en guanyar Champions, Lliga i Copa de la Reina

DEMANEN QUE SIGUI LA PREGONERA DE LA FESTA MAJOR

Justament ahir la CUP de Mollet, que ja fa uns dies va felicitar la jugadora pels èxits esportius assolits darrerament, ha reclamat que Putellas sigui “honorada com a pregonera oficial de la Festa Major de Mollet 2021”. La petició, explica la formació política, es fa després de recollir les propostes fetes arribar al seu correu i xarxes socials en el marc d’una campanya que reclama que els pregoners de la Festa Major no siguin personatges mediàtics sinó gent destacada de Mollet.