Mollet en Comú Podem desitja un bon començament de curs escolar

El proper dimecres 6 de setembre, a la nostra ciutat comencen el curs escolar 7.146 alumnes, entre les escoles bressol, la primària i els instituts. Des de Mollet en Comú Podem confien en què sigui un bon curs, que s’enceti amb normalitat.

Des de la formació es volen destacar diferents elements: aquest és un nou curs, 2023-2024 que manté l’avançament de les classes iniciat pel Departament d’ensenyament l’any passat, la novetat que l’alumnat de secundària comença el mateix dia que infantil i primària. D’altra banda, destaquem positivament l’obertura d’una aula La Xarranca (tancada des de feia anys), per l’increment de demanda a resultes de la gratuïtat de l’I2. També cal destacar que serà el primer curs que l’escola de música i dansa s’iniciï amb unes quotes a partir del sistema de tarifació social, impulsat per Mollet en Comú Podem.

Respecte l’estat de les escoles públiques, si bé s’han dut a terme algunes actuacions necessàries i llargament demandades, com la coberta del gimnàs de Can Besora, és evident que encara n’hi ha de pendents, no oblidar tampoc que cal definir una solució de continuïtat per l’escola d’educació especial Can Vila. Des de la formació es va impulsar l’increment de pressupost en educació, per l’any 2023, i enguany tornarem a proposar revisar els recursos que s’hi destinen, per millorar els nostres equipaments públics.

Per a Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú Podem “L’aposta per l’escola pública, és la decisiva per tal de garantir una educació de qualitat per a tots i totes, sense distincions i amb igualtat d’oportunitats, per això, des de l’ajuntament, hem de promoure-la i posar-hi els recursos necessaris.”

Des de Mollet en Comú Podem, es vol destacar la gran feina que fan tots els equips docents, professorat, equips directius i volem reconèixer l’enorme tasca que fan, sovint sense els recursos humans, econòmics i materials necessaris. És per això que els desitgem un molt bon curs, i que puguin desenvolupar els seus projectes, per una bona educació i experiència escolar i acadèmica a infants i joves.

Mollet en Comú Podem