La Junta de Portaveus dona suport unànime als treballadors de la planta de Bosch de Lliçà d’Amunt

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha reunit avui d’urgència per donar suport per unanimitat al manifest dels treballadors i treballadores de Bosch de Lliçà davant la decisió de l’empresa de deslocalitzar la planta d’aquest municipi vallesà. Una decisió que comportarà la pèrdua de 336 llocs de treball directes i més de 900 indirectes.

Davant d’aquesta situació, la Junta de Portaveus ha mostrat el seu rebuig unànime a aquest tancament i, al marge de mostrar la seva preocupació per la pèrdua de llocs de treball i l’afectació que això comportarà per centenars de famílies, també posa de manifest el dany que es causarà al teixit productiu i a la pèrdua de competitivitat del territori.

Per tot plegat, demana a la direcció de l’empesa que iniciï un procés de diàleg i mediació amb la plantilla per a trobar una solució que comporti la continuïtat de la planta i el manteniment dels llocs de treball.

En aquest sentit, la Junta de Portaveus mostra la seva total predisposició en col·laborar per trobar una resolució favorable del conflicte i demana a la resta d’administracions públiques que de forma urgent actuïn en el mateix sentit.

Prèviament a aquesta reunió de la Junta de Portaveus, l’alcalde Josep Monràs i membres del Govern municipal es va reunir dijous amb una delegació de la plantilla de Bosch de Lliçà per donar el total suport del consistori a les seves reivindicacions.