Més places que peticions a les escoles i instituts de Mollet

Un any més, les escoles i instituts de Mollet seran suficients per cobrir la demanda del curs 2021-2022. No només per garantir la plaça a tots els alumnes actuals sinó també per  poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, de moment, doncs, pel que fa a P3, un dels cicles més sensibles, s’han oferit 459 places i s’han rebut 412 sol·licituds. En aquest cas, el cens a Mollet és de 379 infants.

En referència al 6è de primària, en aquests moments hi ha 609 alumnes matriculats entre pública i concertada. D’aquests, 201, estan matriculats en centres concertats, amb la qual cosa, en principi, mantindran aquesta plaça. 

Pel que fa a secundària, s’han oferit 422 places i s’han rebut 410 sol·licituds.

Aquestes són les dades obtingudes del període de preinscripció i matrícula de Segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs escolar 2021 – 2022 que va finalitzar el dimecres 24 de març. 

Enguany aquest període d’inscripcions, a causa de la pandèmia, s’han hagut de fer en format telemàtic. Això fa pensar que el nombre de sol·licituds és orientatiu i pot variar, ja que algunes famílies, davant el dubte de si havien fet correctament la gestió, han cursat la sol·licitud de manera duplicada. L’Ajuntament explica que per prevenir aquesta contingència s’ha posat en marxa l’aplicatiu informàtic per detectar totes les sol·licituds duplicades i anul·lar aquestes possibles duplicitats.

Pel regidor d’Educació, Raúl Broto, “de nou, aviat afrontarem un curs escolar excepcional, però amb l’avantatge de partir amb l’experiència viscuda aquest darrer curs” afegint que “com no pot ser d’una altra manera, seguim oferint la màxima col·laboració al departament d’Educació, que és qui té les competències, i seguim mantenint la màxima coordinació amb les direccions dels centres de Mollet per tornar a garantir que l’activitat escolar es faci i se segueixi fent  seguin totes les mesures de control i seguretat”.

Les sol·licituds que es facin fora de termini es podran presentar a partir del dimarts 6 d’abril.