Desenes de nois i noies de Mollet es formaran en un taller per prevenir la violència de gènere

Un total de 20 grups de nois i noies de set centres de secundària de Mollet participaran a partir de demà dimarts, 6 d’abril en el programa Estimar no fa mal destinat a prevenir i erradicar la violència masclista. 

El programa, que està plantejat amb activitats i tallers sobre masculinitats, els tipus de violència de gènere i les relacions de parella abusives finalitzaran a finals del 3r trimestre. Enguany, a causa de la pandèmia, el format es realitzarà de manera presencial i virtual.

Segons la regidora de Polítiques de Gènere, Feminisme i Diversitat, Pepi Muñoz, “una vegada més, el nostre propòsit és donar un seguit d’eines als i a les nostres joves per tal de poder identificar relacions masclistes i abusives, així com les microviolències quotidianes” i “enguany encara amb més motiu, perquè, malauradament, hem vist com els diversos confinaments als quals ens han sotmès per la pandèmia, han fet augmentar els maltractaments de dones a  moltes llars”

Amb anterioritat, segons ha informat l’Ajuntament, i en una mateixa línia d’acció, s’han iniciat els tallers de Coeducació als centres educatius de primària, en format virtual i amb una metodologia adaptada a cada nivell educatiu, per treballar la reflexió i la mirada crítica sobre aspectes relacionats amb la igualtat, diversitat cultural, capacitat diverses, etc.