La policia de Mollet denuncia 45 persones i tanca un establiment d’hostaleria per incompliment de les mesures Covid-19

La Policia Municipal de Mollet ha realitzat 45 denúncies durant la setmana santa, directament amb l’incompliment de mesures Covid-19.

També, segon ha informat l’Ajuntament, s’ha procedit al tancament durant quinze dies d’un establiment d’hostaleria i s’ha actuat sobre una festa organitzada al terrat d’un edifici de la ciutat.

L’índex de rebrot a la ciutat se situa aquest dilluns en 416 punts, i la velocitat de transmissió en 1,12. Els casos detectats la darrera setmana són 85, i en aquests moments, hi ha 37 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, i la darrera setmana hem hagut de lamentar una defunció.

Segons l’alcalde Josep Monràs “Hem d’agafar les dades amb molta precaució i veure si els pròxims dies veiem un increment provocat per la mobilitat més gran de la Setmana Santa. Entenc el cansament de bona part de la població, però no podem abaixar la guàrdia perquè el perill encara no ha desaparegut. Només complint les normes protegim la nostra salut i la de tothom que ens envolta.”