Marta Sotomayor encerta l’endevinalla de l’Estenedor

La guanyadora de l’endevinalla corresponent a L’Estenedor 175, ha estat  Marta Sotomayor, segons ha informat el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL). En aquesta endevinalla preguntaven Què vol dir vintenejar?. La resposta correcta era  Anar pels vint anys.

Marta Sotomayor  ha guanyat una samarreta model Refranys, dissenyada al Taller Alborada.


Aquest any, el CET Taller Alborada, centre que depèn de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un nou premi per a la persona que guanyi el concurs de l’endevinalla de L’Estenedor: una samarreta model Refranys, dissenyada al Taller Alborada, que serà diferent cada mes. Volen commemorar, així, els vint anys de la publicació, que celebrararan aquest desembre.