El Centre Cívic de Can Pantiquet servirà per fer vacunacions massives contra la Covid-19

L’alcalde de Mollet Josep Monràs ha explicat avui al canal comarcal Vallès Visió que el Centre Cívic de Can Pantiquet serà l’espai complementari que l’Ajuntament de la ciutat oferirà al Departament de Salut de la Generalitat per fer vacunacions massives contra la Covid-19.

L’Ajuntament de Mollet va informar la setmana passada que estava en converses amb el Departament de Salut de la Generalitat per buscar espais que puguin ser complementaris als Centres d’Atenció Primària en la vacunació a la ciutat, i així poder atendre un major volum de persones.

L’alcalde de Mollet ha explicat, però, que de moment no se sap quan començaran a fer-se servir aquests espais i ha recordat que les vacunacions es fan sempre per cita prèvia i que Salut avisa a cada persona del dia, hora i lloc en què s’ha d’administrar la vacuna.

Aquest dilluns s’ha informat que en referència a les vacunacions a Mollet, un total de 8.192 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 2.890 en la segona.

Aquest dilluns l’índex de rebrot a Mollet ha baixat amb relació a la setmana passada i se situa en 342 punts (416 fa set dies). La velocitat de transmissió en 0,93, per sota de l’1,12 també de la setmana passada.

Els casos detectats la darrera setmana han estat 85 i en aquests moments, hi ha 34 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, 5 d’elles a l’UCI.