Joanma Gómez encerta l’endevinalla de l’Estenedor

El guanyador de l’endevinalla corresponent a L’Estenedor 176, ha estat Joanma Gómez, casteller i morat, segons ha informat el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL). En aquesta endevinalla preguntaven què vol dir tenir el cap a tres quarts de quinze. La resposta correcta era “Estar molt distret d’allò que fa al cas”.

Joanma Gómez ha guanyat una samarreta model Refranys, dissenyada al Taller Alborada.

Aquest any, el CET Taller Alborada, centre que depèn de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un nou premi per a la persona que guanyi el concurs de l’endevinalla de L’Estenedor: una samarreta model Refranys, dissenyada al Taller Alborada, que serà diferent cada mes. Volen commemorar, així, els vint anys de la publicació, que celebrararan aquest desembre.