La PAH protesta davant el Banc Sabadell per aconseguir la renovació dels seus lloguers socials

Moment de l’acció contra la oficina de Jaume I. Foto PAH

Les PAHs de Catalunya, entre elles la PAH de Mollet i el Baix Vallès, s’han mobilitzat contra Solvia per a aconseguir la renovació dels lloguers socials, que estan negant. A Mollet un grup d’activistes han protestat davant l’oficina del Banc Sabadell a Jaume I. En total s’han ocupat 20 oficines.


Solvia, expliquen des de la PAH, es va comprometre amb ells a fer una reunió, però es van tirar enrere i la reunió no es va fer. Diuen que no els responen als correus ni a les trucades. “L’objectiu d’avui és aconseguir un nou compromís”, expliquen des de la plataforma.


Per la PAH la renovació dels lloguers socials és una de les solucions més directes per a evitar desnonaments i demanen a Solvia, l’antiga gestora d’habitatge del Banc Sabadell, la renovació de tots els lloguers socials, la regularització com més aviat millor, amb lloguer social, de les famílies que s’han vist obligades a ocupar un habitatge en quedar-se sense una altra alternativa i que no hi hagi una sola ordre de desnonament i prevalgui el dret a l’habitatge, entre altres temes.