Associacions de Veïns i Plataforma de la sanitat demanaran a l’Ajuntament que elabori un pla per eliminar el fibrociment de Mollet

La Federació d’Associacions Veïnals de Mollet del Vallès i la Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès han informat en un comunicat que s’han reunit per a cooperar en la petició del CUAP  i l’eliminació de l’amiant a la ciutat de Mollet.

Segons expliquen, les dues plataformes coincideixen en el fet que Mollet i el Baix Vallès necessita un centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) i un tercer ambulatori (CAP). Proposen, per això, que es pugui estudiar la possibilitat de construir un únic edifici i compatibilitzar els dos serveis. A més a més, proposen que s’estudiï la possibilitat que se situï el més pròxim al centre de la ciutat.

Les dues entitats també han decidit presentar una moció conjunta perquè l’ajuntament de Mollet elabori un pla plurianual i una normativa per a eliminar el fibrociment de manera gradual.

Finalment, les dues entitats volen continuar col·laborant en temes d’interès de la ciutadania de Mollet especialment en defensa d’una sanitat pública universal i de qualitat.