Salvador Illa visita Mollet per parlar amb veïns i comerciants

Illa parlant amb un pare i el seu fill al centre de Mollet

El candidat a la presidència de la Generalitat pel PSC Salvador Illa ha visitat aquest dissabte al matí la ciutat de Mollet. Illa ha fet un recorregut pels carrers cèntrics on ha parlat amb diferents comerciants i ha saludat a diversos veïns. “Ningú m’ha parlat a Mollet del Consell de la República, la gent em parla de vacunacions, de la recuperació econòmica…”, ha explicat posteriorment el líder socialista català sobre el contingut d’aquestes converses a peu de carrer.

Aquests dies Illa està fent un recorregut per diferents barris i ciutats de Catalunya per copsar l’opinió de la gent i en aquestes visites la gent li pregunta per temes similars. “Veiem també que hi ha trempera de la gent per continuar amb les seves activitats professionals”, ha dit després d’haver visitat a Mollet comerços tradicionals, però també d’altres de nova creació. Tot i aquesta voluntat dels ciutadans de tirar endavant, Salvador Illa ha afirmat que “constatem una absència clamorosa del Govern” en el dia a dia dels ciutadans. “Estem en el dia de la marmota i ja n’hi ha prou d’això. Després de dos mesos d’haver-se celebrat les eleccions ja és hora que si no són capaços de fer un govern que deixin pas als que tenim les idees clares i la voluntat de constituir un govern d’esquerres a Catalunya que treballi i que centri les energies en aquells problemes que preocupen als ciutadans”, ha afirmat Illa.

Salvador Illa ha estat acompanyat a la visita, que ha finalitzat en una roda de premsa al bell mig del Parc de les Pruneres, per l’alcalde socialista de la població Josep Monràs, així com per membres de l’equip de govern i de l’executiva local socialista, entre ells la primera secretària, Mireia Dionisio. A la visita també han estat presents Jonhatan Martínez primer secretari de l’executiva de la federació del PSC del Vallès Oriental, el diputat provincial i alcalde de La Llagosta, Oscar Sierra, Jordi Terrades regidor de Granollers i diputat al Parlament i Arnau Ramírez diputat al congrés dels diputats.

L’alcalde de Mollet Josep Monràs ha destacat que la visita de Salvador Illa a Mollet significa “recolzar un projecte social d’esquerres a la ciutat i que és el que ell vol traslladar al conjunt de Catalunya”. “L’independentisme va de fracàs en fracàs, sense posar un projecte de país per davant, i Salvador Illa, amb el seu lideratge, té un projecte clar i nítid, de recuperació econòmica, d’assistència social i d’orgull de país”.

Monràs, sobre la particularitat de què un candidat visiti la ciutat una vegada ja fetes les eleccions, ho ha atribuït a “l’ADN d’alcalde” d’Illa. “Això vol dir que és una persona que vol conèixer la realitat no amb estudis sinó trepitjant el carrer i compartint conversa amb els ciutadans”, ha explicat l’alcalde de Mollet.

Video de la intervenció del candidat socialista al Parc de Les Pruneres