El CF Mollet torna a la dinàmica de victòries amb un 3 a 0 contra el Sabadell Nord

C.F Mollet U.E ha recuperat  el toc golejador amb el Sabadell Nord. Aquest diumenge, 18 d’abril, els molletans s’han imposat per 3 a 0 amb el Sabadell Nord.  El bon resultat, que arriba una setmana després de la patinada a casa amb el CF Parets, ha estat molt ben rebuda des del club que interpreta que els fa tornar  “a la dinàmica de victòries”.  Els tres gols locals han estat obra d’Alexis Garcia Gallego (ha obert el marcador al minut 33 de la primera part); Arnau Fortuny (al minut 58) i ha rematat David Sánchez, quan ja estava a punt de finalitzar el partit.El Club ha destacat del partit del debut amb el primer equip del Juvenil, Kilian Lobo. Lobo va debutar al minut 89 per substituir a Portero.El bon resultat li ha permès a l’equip de Mollet escalar en la classificació i situar-se en tercera posició del grup B de primera catalana amb 15 punts.

A l’onzena jornada de la primera fase, el CF Mollet tornarà a jugar fora de casa. Serà el pròxim dia 25 d’abril davant del RUBI U.E.