Els Mossos detenen un jove de Mollet en un robatori a Santa Maria de Palautordera

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Celoni i agents de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera van detenir, el dilluns 19 d’abril, dos homes de nacionalitat espanyola, de 20 i 21 anys i veïns de Mollet del Vallès i Montcada i Reixac com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 18 hores, quan els agents de la Policia Local de Santa Maria de Palautordera van rebre l’avís que s’estava cometent un robatori en un domicili del municipi. Dues persones havien saltat la tanca perimetral d’un immoble a la Urbanització Can Paga.

Immediatament, els agents, que van alertar les dotacions policials de la comissaria de Sant Celoni, es van adreçar al lloc i en el mateix carrer van localitzar un jove que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis i que presentava ferides en un dels braços.

Els agents van localitzar, minuts més tard, un segon jove a les immediacions.

Les dotacions policials van comprovar que el domicili presentava signes de forçament. Una de les persianes que donaven accés al seu interior estava forçada i treta de la guia i el vidre de la porta, amb restes de sang, estava trencat.

Finalment, davant les evidències, els agents van detenir els dos joves, un d’ells amb deu antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial i el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.