La situació dels ingressats per Covid-19 de l’Hospital de Mollet millora de forma paral·lela al risc de rebrot

A l’Hospital de Mollet hi havia aquest dimecres 30 persones ingressades per Covid-19, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet (FSM). La xifra representa una millora amb relació a la setmana passada en què n’hi havia 35.

En total s’han donat 24 altes, amb un acumulat de 1291, i no hi ha hagut cap defunció. La setmana passada van ser dues les defuncions.

Aquestes dades que impliquen una millora de la situació hospitalària coincideixen amb una baixada del risc de rebrot al Baix Vallès. Segons les dades oficials de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès es redueix al llarg de l’última setmana i se situa en 310 punts i la taxa de contagi a 0,89 punts. La setmana passada era de 464 punts. La taxa de contagi per la seva part estava en 1,34.