Tornen a Mollet els Jocs Esportius Escolars després d’un any de suspensió per l’epidèmia

Després que hagin estat un any suspesos a causa de la pandèmia aquest passat cap de setmana van tornar a Mollet els Jocs Esportius Escolars. La competició la van començar prop de 200 infants d’un total de 17 equips i amb mesures com la de restringir l’assistència de públic, amb un únic acompanyant per esportista.

La competició es desenvolupa en les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet en la modalitat de futbol sala i els partits es jugaran els dissabtes al matí al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon fins al 19 de juny.

Els Jocs Esportius Escolars són la competició entre escoles, instituts, entitats i associacions en la que participen nens i nenes en edat escolar.

Per l’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, “ha estat molt emotiu poder tornar a veure als més petits tornar a competir i gaudir de l’esport després d’un any especialment difícil per a ells i per a elles. Un any en el qual, a causa de la covid, no han pogut complementar la seva educació amb les activitats extraescolars, entre elles les esportives”.