A partir de dilluns els molletans ja podran sortir del Vallès Oriental

Controls nocturns a Mollet del Vallès

A partir de dilluns els molletans ja podran sortir sense problemes del Vallès Oriental. El Procitat ha aprovat avui que finalitza el confinament comarcal a partir de dilluns 26 d’abril. Això es posible després que no s’hagi registrat un repunt dels contagis arran de la reobertura de Setmana Santa.

En aquesta nova reobertura, el govern manté el gruix de les restriccions com les franges horàries del sector de la restauració, el confinament perimetral de Catalunya o el confinament nocturn a partir de les 22.00 hores. La novetat és que els comerços podran obrir sense limitació de superfície i es podran reobrir els bars i restaurants dels centres comercials. Els alumnes de batxillerat i de cicles formatius superiors també tornaran a les classes presencials. Pel que fa a cabudes, els gimnasos i els centres de culte podran funcionar al 50%.

El passat 9 d’abril, per recomanació del comitè del PROCICAT, el govern va reimposar el confinament comarcal, després de permetre la lliure circulació dels grups bombolles durant els dies previs i posteriors a les vacances de Setmana Santa.