S’inicia la reparació de la tanca de la plaça Andalusia que es trobava molt malmesa

Els operaris treballen per canviar la tanca de filferro. Foto: Mollet Opina

Els operaris de l’Ajuntament de Mollet van iniciar aquesta setmana la reparació de la tanca de filferro de la plaça Andalusia de Mollet del Vallès. Fa uns mesos el col·lectiu local Mollet Opina es va fer ressò del mal estat d’aquest tancament i del perill que això suposava per nens i animals que freqüenten aquest espai i va fer arribar la seva queixa a l’Ajuntament de Mollet. Aquest, també a les xarxes, li va contestar que estava estudiant les diferents alternatives per solucionar el problema.

Ara aquest mateix col·lectiu ha publicat a les seves xarxes socials que els operaris de l’Ajuntament de Mollet han començat les feines per substituir la tanca de filferro que estava en molt mal estat.