El CF Mollet encadena una segona victòria davant la UE Rubí

Segueix la ratxa de bons resultats del C.F. Mollet U.E. Avui diumenge s’han imposat per 1 a 2 gols a la UE Rubí en partit fora de casa. La setmana passada va arrencar amb una golejada davant el Sabadell Nord.
El bon resultat permet als molletans sumar tres punts i consolidar-se en la tercera posició del grup B de primera catalana amb 18 punts.


El CF Mollet ha fet una gran primera part que ha arrencat amb un gol d’Arnau Fortuny al minut 6 i s’ha consolidat quan Alexis Garcia, al minut 24, ha tornat a foradar la porteria contrària. Aquesta bona primera part, en un camp molt complicat, ha permès als molletans dominar el conjunt del partit. Aquest domini sobre el control de la pilota no s’ha perdut ni quan ja a la segona part els locals han posat tota la carn a la graella per intentar canviar el resultat del partit. Aquest esforç ha tingut la seva recompensa quan al minut 65 Albert Villegas ha pogut fer l’únic gol del Rubí.
El resultat ha estat molt ben rebut pel club i pels jugadors que ho han celebrat al vestidor. “Sumen dues victòries consecutives que ens fa tornar a una dinàmica positiva de resultats”, han dit des del club en finalitzar el partit.

A la dotzena jornada, el pròxim dia 2 de maig, el CF Mollet UE s’enfrontarà al Germans Gonzalvo al Júpiter CEA.