AGBAR trasllada les seves oficines de Mollet per fer-les més accessibles

La companyia AGBAR, que presta el servei municipal de subministrament d’aigua potable a Mollet, ha traslladat la seva seu al carrer Sant Ramon, 24 (entrada per la pl. de les Nacions Unides). En concret, les noves dependències, comencen a funcionar a partir d’avui dilluns 26 d’abril i són més àmplies i accessibles per a la ciutadania.
Les noves oficines van ser visitades divendres per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Serveis Generals, Mireia Dionisio, i, per part d’AGBAR, el seu director Territorial, Xavier Ventayol, la directora de Clients, Inma Bermudez, i Berta Trillo, Gerent Territorial del Vallès Oriental.

Segons l’alcalde Josep Monràs “aquest canvi d’ubicació, a un espai més modern i més accesible permetrà poder donar un millor servei a la ciutadania de Mollet”. I ha afegit “Aquestes noves oficines estem segurs que ens ajudaran a millorar el servei públic de l’aigua”

Per la regidora de Serveis Generals, Mireia Dionisio, “l’aigua és un servei essencial per a la ciutadania, per això valorem molt positivament totes les inversions en renovacions i millores en la xarxa general de distribució d’aigua potable, com la que s’està fent ara a l’av. Jaume I, i també les millores en els espais d’atenció ciutadana, com és aquest nou espai a la pl. de les Nacions Unides”.

Per la seva banda, Berta Trillo, gerent d’Agbar al Vallès Oriental, ha destacat que “oferim una millora substancial en l’atenció als usuaris i usuàries de Mollet amb aquesta nova oficina, per la seva amplitud, disposició d’espais i perquè hem establert totes les mesures sanitàries, de seguretat i d’accessibilitat”.

La companyia recorda que l’atenció presencial segueix requerint cita prèvia.