CRAP’S presenta dos espectacles a Can Gomà pel Dia Internacional de la Dansa

Imatge d’Adesso la finestra

El dissabte 1 de maig

19 hores

CRA’P i l’Ajuntament de Mollet presenten, al Teatre de Can Gomà, dintre del cicle Arts i Escena, l’estrena de dos espectacles residents

Espectacles amb motiu del Dia Internacional de la Dansa

  • Adesso la finestra: A partir del concepte de finestra com a obertura en un mur per donar espai a l’aire i a la llum, sorgeix Adesso la Finestra, la versió escénica d’un llibre amb el mateix nom. Entre dos móns, les paraules del llibre i una escriptora, una ballarina apareix com a pont i el seu cos com a llindar.
  • Chop Suey: És un quadre, una trobada entre el que és íntim i el que és públic. Un paisatge carnal o allò pictòric condueix a construir una sèrie de relats. Dues intèrprets exploren com transferir l’obra d’Edwar Hopper a l’univers teatral. Quin és l’enigma d’arrere dels personatges del pintor?