Mor a setanta-tres anys el president de la Penya Barcelonista de Mollet Julián Ruíz

Julián Ruiz. Foto: Penya Barcelonista Mollet

El president de la Penya Barcelonista de Mollet, Julián Ruíz García, ha mort aquest dimarts a setanta-tres anys. Ruiz portava gairebé vint anys al capdavant de la Penya. La notícia s’ha conegut perquè l’entitat que presidia ha fet pública una nota on comunicava el seu dol per la sentida pèrdua del seu president i expressava el seu condol a l’esposa, filles, nets i altres familiars.

La Penya Barcelonista de Mollet ha comunicat també que demà dimecres al matí es podrà donar l’últim adeu a Julián Ruíz al tanatori de Mollet. A la tarda (17 h) es realitzarà un funeral religiós a l’església de Sant Vicenç de Mollet.

La Penya Barcelonista de Mollet celebra enguany els seus cinquanta anys d’existència. Va ser precisament el passat 22 de gener, quan es va presentar el cartell del 50 aniversari, quan Ruíz va participar en el seu darrer acte públic de l’entitat.
Ruíz era soci de l’entitat des de fa més de trenta anys i com a president va poder inaugurar el nou local de la penya al carrer de Lluís Duran.