Mollet culmina el desplegament del wifi públic i gratuït en 8 espais de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha culminat el desplegament de la xarxa WIFI4EU que inclou 11 nous punts de connexió wifi gratuïta, ubicats a 8 espais públics. Mollet ha estat un dels primers 44 municipis catalans en participar d’aquest projecte.

Els nous punts de connexió, que se sumen als que ja estaven disponibles als equipaments municipals, són a la Plaça Major – Ajuntament; Parc de Can Mula – Biblioteca Municipal; Plaça Prat de la Riba – Mercat Vell; Exterior centre cívic de Can Borrell; Exterior centre cívic de Can Pantiquet; Mercat Municipal (Entrada lateral cap Pl. Major i entrada principal Av Llibertat); Parc de Pruneres i Exterior del Lledoner

Per poder accedir al wifi, només cal estar dins la cobertura dels 11 punts de connexió, seleccionar WIFI4EU i iniciar la sessió.

La iniciativa WiFi4EU, d’àmbit europeu que inclou una subvenció de la Comissió Europea a l’Ajuntament per desplegar la xarxa, promou el lliure accés dels ciutadans a la connectivitat wifi en espais públics com parcs, places, i exteriors edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de municipis de tota Europa.

El regidor Xavier Buzón, regidor d’Administració Digital, ha dit “la xarxa WIFI4EU millorarà molt la connectivitat actual del nostre municipi. Un cop acabada aquesta nova fase, ara treballarem per continuar augmentant aquesta connectivitat a més punts de la ciutat.” i ha afegit “Qualsevol persona que es vulgui connectar només ha de buscar el senyal indicatiu de cobertura de la WIFI4EU, seleccionar la xarxa al seu dispositiu mòbil, iniciar sessió i ja podrà navegar gratuïtament. És molt ràpid i senzill”

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, afirma que “amb aquesta actuació hem pogut millorar la qualitat i la potència de la xarxa sense fils a la via pública de la ciutat. Aquests 8 punts permetran a la ciutadania connectar-se a la xarxa wifi de manera senzilla i gratuïta, i es troben en zones que fan servir molts molletans i molletanes diàriament.” I ha afegit “És una actuació de present i de futur i que van encaminada a què Mollet sigui una ciutat més i millor connectada.”