Ja es coneixen els vencedors dels concursos de la MITMO on han participat gairebé 1000 famílies

L’Ajuntament de Mollet ha realitzat aquest dijous al matí els sortejos dels jocs Troba al Patufet i Busca els Titelles, una de les activitats dirigides especialment als més petits d’aquesta passada Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO). Els sortejos s’han fet al Mercat Municipal i a El Centre Cultural La Marineta

Els Guanyadors de Troba al Patufet han sigut Aimar Fernández (4 anys) i Carla Vargas (8 anys) mentre que els guanyadors de Busca els Titelles ha sigut Laia Marcos (8 anys), Arlet Duran (8 anys) i Ferran Alfaro (11 anys)

Una de les principals característiques de la MITMO és la implicació del comerç i la restauració. Enguany, a causa de la pandèmia, s’ha transformat el circuit dels aparadors a través d’un joc de buscar titelles amb un codi QR.
La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha explicat que “malgrat l’excepcionalitat d’aquesta MITMO, que hem hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals, crec que podem parlar d’èxit. De fet, en els dos jocs que vam plantejar, hi han participat prop de 1000 famílies”. De cara al futur, la regidora espera “que les coses hagin canviat a millor i que els aparadors de la ciutat puguin tornar a lluir com sempre han fet durant la mostra i que el Galiot Teatre pugui tornar a sortir al carrer”.