Bars i restaurants de Mollet podran obrir fins a les 23h a partir del 9 de maig

Els bars i restaurants de Mollet podran obrir, a partir del dia 9 de maig, fins a les 23 hores. Finalment, doncs, podran tornar a oferir sopars. El Procicat ha aprovat aquest divendres la reobertura de la restauració a tot Catalunya fins a les 23 hores i dels parcs d’atraccions el 9 de maig, quan decau el decret d’estat d’alarma.

Bars i restaurants podran obrir de forma ininterrompuda tant en interiors com en exteriors encara que amb un aforament del 30%. Les restriccions actuals els obliguen fins el dia 9 a obrir només fins a les 17h.


Pel que fa a les restriccions que entren en vigor aquest dilluns, només introdueix canvis menors, com ara l’eliminació del topall de les 20 hores en l’horari dels parcs infantils.

A més, es permetran les assemblees esportives amb un 50% de l’aforament, amb una limitació de 500 persones en condicions normals o 1.000 si hi ha ventilació forçada.