La deixalleria de Mollet repartirà gratuïtament 50 litres de compost

Coincidint amb la Setmana Internacional del Compost, les deixalleries del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental oferiran del 2 al 8 de maig de forma gratuïta 50 litres de compost per persona i dia. Entre elles hi haurà la de Mollet del Vallès.


Cada usuari haurà de portar el seu recipient i haurà de respectar les mesures de seguretat per la Covid establertes. També podrà obtenir informació sobre com utilitzar-lo.


El compost que es repartirà procedeix de la planta de digestió anaeròbica i de compostatge de Granollers, on es tracta la matèria orgànica que es recull de forma separada al Vallès Oriental, al Maresme i a alguns municipis del Moianès. Les seves característiques permeten que aquest producte pugui ser utilitzat en diversos àmbits i activitats.

L’objectiu de la campanya, promoguda pel Consorci de la Gestió de Residus del Vallès Oriental, és fomentar l’ús del compost provinent de la recollida selectiva de la fracció orgànica i recompensar la ciutadania el seu esforç per separar la matèria orgànica a casa de forma correcta facilitant així que se’n pugui obtenir compost i biogàs.