El CF Mollet empata a casa amb el Júpiter en un mal partit dels locals

Imatge del partit al Germans Gonzalvo. Foto: CF Mollet UE

El CF Mollet UE no ha obtingut el resultat esperat en el partit que aquest diumenge l’ha enfrontat als Germans Gonzalvo al Júpiter CEA. Malgrat que l’equipo local sortia com a favorit contra un dels cuers de grup, el partit ha finalitzat amb un empat a 1 gol.
El resultat de sumar només un punt ha fet que el CF Mollet UE es mantingui en la tercera posició de la taula del grup B de primera catalana amb 19 punts. El CF Mollet, en cas d’haver guanyat avui, tindria 21 punts i estaria en segona posició en haver superat l’Unificación Llefià que té 20 punts.
Tot i jugar a casa, la iniciativa golejadora ha anat de la mà del Júpiter CEA que ha estrenat el marcador al minut 37 de la mà d’Alpha Barri. L’equip local ha hagut d’esperar a la segona part per poder empatar el partit de la mà de David Sánchez.

A les xarxes el club s’ha queixat de la mala sort golejadora en aquest partit. “No hem sabut materialitzar les ocasions en gols”, han reconegut.

El resultat d’aquesta setmana posa més pressió al partit de fora de casa que es disputarà el pròxim dia 9 de maig contra Les Franqueses CFA. Els franquesins són rival directe a la taula amb el Mollet, ja que tenen 17 punts i van quarts.