Denuncien a Mollet un venedor ambulant d’aliments sense permís

Imatge dels producte que es venien

La Policia Municipal  de Mollet va denunciar el passat divendres 30 d’abril un venedor ambulant sense cap mena de permís.


Els fets van tenir lloc al carrer Bilbao del polígon Can Prat on la Policia Municipal va detectar vàries persones que feien venda ambulant de diversos productes alimentaris, entre ells peix.


Una persona identificada, explica l’Ajuntament de Mollet estava venent des del seu vehicle fruits secs, fruita, oli, “sense poder aportar cap documentació de la compra dels productes i exercint activitat prohibida per les ordenances municipals com és la venda ambulant sense autorització”.


Per altra banda la Policia Municipal, que està realitzant controls estàtics i mòbils a diferents indrets de la ciutat, ha interposat 60 denúncies durant la darrera setmana, de les quals 45 han estat per no respectar l’horari de mobilitat nocturna.