Els malalts Covid-19 a l’UCI de l’Hospital de Mollet es redueixen a la meitat mentre baixa amb força l’índex de rebrot a la ciutat

La situació de la transmissió de la Covid-19 a Mollet ha millorat molt en una setmana. Fa set dies van saltar les alertes quan les autoritats locals van alertar que l’índex de rebrot a la ciutat s’havia doblat i se situava en 651 i la velocitat de transmissió en 1,77. Afortunadament aquest repunt sembla que va ser puntual i avui dilluns, en l’habitual reunió per conèixer les dades de l’epidèmia a la ciutat, s’ha indicat que la situació ha millorat i que en aquests moments, l’índex de rebrot a la ciutat se situa en 384 i la velocitat de transmissió en 0,91.

Els casos detectats també han baixat fins als 95 i en aquests moments hi ha 27 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, de les quals 3 a l’UCI. Les xifres són similars a les de la setmana passada que hi havia 23 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, de les quals 6 a l’UCI. Cal dir que aquestes darreres dades també són positives ja que fa 15 dies, les persones a la UCI de l’Hospital de Mollet eren un total de 8. És a dir en dues setmanes els malalts més greus han baixat a la meitat.

Pel que fa a els grups escolars confinats, en aquests moments són 15 amb 433 persones confinades i hi ha 56 positius.

En referència a les vacunacions a la ciutat, 11.900 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 5.011 ja tenen subministrada també la segona.