Partit a cara o creu entre el DM Group i el CB Salou

El DM Group Mollet entrena aquests dies amb la vista posada en l’important partit d’aquest diumenge 9 de maig contra el CB Salou. Juguen al pavelló de Plana Lledó i la victòria contra els tarragonins els classificaria per a fase final d’ascens a la LEB Plata. Seria un pas endavant en una brillant trajectòria en Lliga, ja que han assolit la fita històrica de guanyar tots els partits de la lliga regular. El partit és a cara o creu i una derrota els deixaria fora de la fase final.

El partit entre el DM Group i el CB Salou es jugarà diumenge a les 6 de la tarda i es farà sense públic. Tot i això la televisió comarcal Vallès Visió el retransmetrà en directe.

La Federación Española de Baloncesto ja ha informat que València i Salou albergaran les fases finals de la Lliga EBA entre els dies 13 i 16 de maig. En aquesta fase final estarà en joc 5 places d’ascens a la LEB Plata.