Un CF Mollet sense sort cau derrotat en el decisiu derbi davant Les Franqueses CFA

La sort no ha estat al costat del CF Mollet UE en el decisiu derbi comarcal davant Les Franqueses CFA. Els franquesins, que jugaven a casa seva, han pogut guanyar el partit per un ajustat 2 a 1.

El CF Mollet, que fins ara es mantenia en la tercera posició de la taula del grup B de primera catalana amb 19 punts, s’enfonsa fins a la cinquena posició, a la meitat justa de la classificació. No només perquè és avançat per Les Franqueses CFA que era rival directe sinó també per l’Unificación Llefià. La situació és delicada perquè aquests dos rivals sumen 20 punts amb 12 partits jugats, un menys que el CF Mollet que en porta 13. A més a més, en sisena posició hi ha l’Escola Futbol Mataró també amb 12 partits jugats i 18 punts, un menys que l’equip de Mollet.

El partit amb Les Franqueses ha estat molt desafortunat, ja que al minut 27 de la primera part Jordi Vallcorba, en una desgraciada acció, ha marcat gol en pròpia porta.
Tot i això, els jugadors molletans han posat tota la carn a la graella i han collat de valent per canviar el resultat del partit. Els esforços han tingut la seva recompensa al minut 58 de la segona part quan Luis Alejandro Varon han pogut empatar el partit.
Tot i el coratge mostrat, i també la superioritat tècnica, l’equip molletà no ha estat encertat de cara a porta i no han pogut decantar el partit a favor seu. Per contra, els franquesins al minut 78 han marcat de la mà de Maude Balde deixant el resultat definitiu sentenciat. El CF Mollet ha valorat que el partit ha estat “molt igualat” i que han encaixat el segon gol “quan millor estàvem”. Tot i l’impacte que aquest resultat té en la classificació de l’equip pensen que “toca aixecar-se i treballar”.

El pròxim partit, el dia 16, es torna a disputar fora de casa, en aquesta ocasió contra l’Escola Esportiva Guineueta.