L’habitació del farmacèutic: cinc anys de noves propostes audiovisuals a La Marineta

Des del 7 de maig i fins al 5 de juny el Centre Cultural La Marineta, acull una nova edició de l’habitació del Farmacèutic. És la cinquena edició. Enguany, a causa de la pandèmia, la mostra també serà en línia i és una selecció d’obres de totes les edicions anteriors.

A la planta baixa de la Marineta, de dilluns a divendres de 15.30 h a 21 h, es podran visitar una selecció d’obres de les diferents edicions de projectes de videoart, curtmetratge, videoclips, videomapping, lliure creació i altres estaran visibles a la pàgina web de joventut.

L’habitació del farmacèutic des de la seva creació ara fa sis anys vol esdevenir un escenari per a noves propostes vinculades a la creació audiovisual des d’un sentit ampli i multidisciplinari. El nom del projecte prové de la història de l’espai on es desenvolupa, el Centre Cultura La Marineta.

L’habitació del farmacèutic de l’antic Hostal La Marinette va ser la casa provisional del farmacèutic de la ciutat. Allà va elaborar els seus primers preparats mentre esperava poder traslladar-se a la farmàcia que havia comprat.