Normalitat als carrers de Mollet en els primers dies sense estat d’alarma

La finalització de l’estat d’alarma a les 12 de la nit del dissabte al diumenge no va provocar incidències d’importància a Mollet del Vallès. Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, amb l’aixecament del confinament nocturn únicament es va detectar un augment de grups de persones al carrer, principalment de joves, “sense incidències remarcables”.

Aquest diumenge també podien obrir bars i restaurants fins a les 23 h el que no va provocar tampoc cap fet destacable més enllà d’una major presència de gent als carrers.

Aquestes novetats no s’han traduït tampoc en un augment de les sancions. La Policia Municipal, segons s’han informat avui a la reunió de coordinació que l’Ajuntament de Mollet realitza cada dilluns s’han analitzat les dades Covid a Mollet, ha interposat 30 denúncies durant la darrera setmana relacionades amb la Covid. Es tracta d’una xifra similar o inferior al d’altres setmanes.

En aquests moments, l’índex de rebrot a la ciutat segueix disminuint amb relació a la darrera setmana situant-se en 279 i la velocitat de transmissió també baixa fins al 0,84. El passat dilluns l’índex de rebrot a la ciutat era 384 i la velocitat de transmissió en 0,91. En tot cas segueix essent molt alt.

Els casos detectats també han disminuït fins als 72 i en aquests moments hi ha 26 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, de les quals 3 a l’UCI, sense que s’hagi de lamentar cap defunció durant la darrera setmana. És exactament la mateixa situació que hi havia ara fa set dies.