El DM Group Mollet disputarà la fase final d’ascens a la LEB Plata amb el Mondragón, el Quintanar i l’Alginet

El DM Group Mollet es va classificar diumenge per la fase final d’ascens a la LEB Plata gràcies a una èpica victòria en el darrer minut davant un difícil CB Salou.

Aquest dilluns es van sortejar els partits d’aquesta fase final d’ascens que es jugarà a Salou entre aquest dijous dia 13 i el diumenge dia 16. El DM Group Mollet juga en el grup B -n’hi ha quatre- amb el Mondragón (País Basc), el Safir Fruits Alginet (València) i el Global Caja Quintanar (Toledo).

El dijous 13 el CB Mollet s’estrena a les 13 h amb el Safir Fruits Alginet; el divendres, a la mateixa hora, jugarà amb el Quintanar i el divendres amb el Mondragón. Aquesta fase final es jugarà entre els dies 13 i 16 de maig a les poblacions de València i Salou. En aquesta fase final estarà en joc 5 places d’ascens a la LEB Plata.