El PSC de Mollet organitza una xerrada oberta sobre el futur de la indústria catalana

Dijous 13 de maig a les 19 h per Facebook Live

“El futur de la Indústria a Catalunya”

Xerrada organitzada pel PSC de Mollet amb el diputat al Parlament de Catalunya Pol Gibert que comptarà amb la participació de la primera secretaria del PSC de Mollet, Mireia Dionisio i el regidor d’Ocupació, Raúl Broto.

Durant l’acte es parlarà sobre els canvis necessaris per a construir el futur industrial de Catalunya, l’impacte dels fons europeus Next Generation com a palanca del canvi, i el que es pot aportar des del món local per a assolir aquesta transformació.

Els que vulguin participar en l’acte poden enviar les seves aportacions i preguntes al correu pscmollet@gmail.com, o fer-les en directe al Facebook del PSC Mollet