L’Hospital de Mollet amplia les hores de visita als malalts mentre baixa la incidència de la Covid-19

L’Hospital de Mollet ha anunciat avui que ja s’han ampliat a dues les hores de visita diàries que es permet a acompanyants de persones ateses a l’àrea d’hospitalització. La mesura coincideix en una millora general de la incidència de la Covid-19 a tot el Baix Vallès i una nova reducció de les persones ateses a l’Hospital per aquesta malaltia.

Aquest dimecres hi havia 20 persones ingressades per Covid-19, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet (FSM). La setmana passada eren 26. En total en la darrera setmana s’han donat 22 altes, amb un total de 1361, i hi ha hagut 3 defuncions.

Aquesta estabilització es produeix en un moment en què les dades de la Generalitat de Catalunya indiquen que el risc de rebrot baixa i se situa el risc de rebrot en el Baix Vallès se situa en 200 punts i la taxa de contagi en 0,70 punts. La setmana passada eren 350 punts i la taxa de contagi en 0,93 punts. És a dir en la darrera setmana, el Baix Vallès ha passat de risc “molt alt” a només “alt”.