Torna el programa dedicat a la gent gran Per molts anys, enguany en format televisiu i radiofònic

Imatge promocional de la darrera edició presencial

L’Ajuntament de Mollet, a través de la regidoria de Gent Gran, ha buscat formules alternatives per homenatjar, un any més, les persones grans de Mollet. Tradicionalment això es fa amb el programa Per molts anys. Aquest, a causa de les actuals restriccions no es pot fer de forma presencial i per aquest motiu s’ha pensat en un format diferent. Així, el Per molts anys d’aquest 2021 es commemorarà a través dels mitjans públics de Mollet, Vallès Visió i de Ràdio Mollet.


D’una banda, Vallès Visió emetrà un vídeo anomenat Heroes i Heroïnes enregistrat l’any 2019. Amb aquesta emissió també es vol retre homenatge a cinc molletans i molletanes que van participar en l’enregistrament del vídeo i que ja no estan entre nosaltres. D’altra banda, Ràdio Mollet, emetrà un programa especial anomenat La Nostra Gent Gran.
Per la regidora de Gent Gran, Ana Díaz “aquest any, a l’igual que el passat, la situació sanitària no ens permet celebrar el Per molts anys com ho hem fet tradicionalment, però tot i així hem buscat alternatives per homenatjar a les nostres persones grans, sens dubte, un dels col·lectius que més ha patit les conseqüències d’aquesta pandèmia”. Díaz ha afegit que “al marge del programa d’enguany, l’Ajuntament segueix organitzant activitats per la gent gran en format telemàtic i esperem, que amb l’avenç de les vacunes, aviat puguem tornar a les activitats presencials”.


Justament, el proper mes de juny, s’emetrà un vídeo que s’està elaborant on es resumeixen totes les activitats, cursos, tallers i programació cultural que s’han realitzat de forma telemàtica mantenint el programa d’Envelliment Actiu.