Els socialistes de Mollet situen la promoció industrial com eix estratègic amb una xerrada amb el diputat Pol Gibert

Moment de la xerrada en línia amb els tres protagonistes

El PSC de Mollet del Vallès va organitzar aquest dijous l’acte en línia “El futur de la indústria a Catalunya” amb Pol Gibert, diputat al Parlament de Catalunya i secretari nacional d’Ocupació i FP del PSC. En la xerrada per Facebook Live també hi van participar la primera secretaria del PSC de Mollet Mireia Dionisio, i el membre de l’executiva local, Raúl Broto.

Mireia Dionisio va explicar que l’objectiu del PSC Mollet amb aquest cicle de conferències és “passar pàgina de les lluites de banderes estèrils, i parlar dels temes que realment importen i afecten la ciutadania de la nostra ciutat”. Segons Dionisio, “iniciem el cicle parlant d’indústria perquè el futur de Catalunya serà industrial o no serà, i això tindrà un efecte important en el futur benestar social dels treballadors i treballadores”. A més, tal com va afegir Broto, “per al Govern de la ciutat un dels grans eixos estratègics de futur és la reactivació de la indústria a la ciutat, una indústria del segle XXI innovadora i respectuosa amb el medi ambient, i volem aprofitar els projectes Next Generation per a fer-ho”.

Durant l’acte, el diputat Pol Gibert va fer un repàs a la inacció política del Govern de la Generalitat en matèria d’Indústria, posant com a exemple que “el Pressupost de la Generalitat per a Indústria és el més baix en més de deu anys, tan sols 50 milions d’euros”. A més, Gibert va etzibar: “ningú en l’àmbit industrial espera res de la Generalitat. Ni recursos, ni voluntat ni presencia”. En aquest sentit, el diputat contraposava aquests fets amb la gran feina que fa el secretari general d’Indústria del Govern d’Espanya, Raul Blanco, o també el suport i interès que mostra Salvador Illa en els diversos conflictes laborals, empresarials o en tots aquells sectors afectats per la crisi sanitària.