El DM Group Mollet disputarà demà, en un partit únic, la plaça d’ascens a la LEB plata després de guanyar al Mondragon

El CB Mollet ha assolit la seva segona victòria amb el Mondragon. Foto: Federació Catalana de Bàsquet

El DM Group Mollet ha sumat avui dissabte una nova victòria amb el Mondragón i acaba segon del seu grup cosa que li permetrà demà diumenge (11 h) disputar la final que decidirà quin segon de la fase de Salou opta a l’ascens a la LEB Plata.

El CB Alginet ha guanyat el seu partit de la fase final de la Lliga EBA i ha assolit la plaça d’ascens directe a la LEB Plata deixant d’aquesta manera oberta l’oportunitat del Mollet d’obtenir la segona plaça.

El DM Group Mollet ha fet la seva feina i ha vençut al Mondragon per un ajustat 76 a 72. Els vallesans han anat per davant tot el partit, però la final ha estat d’infart, ja que els bascos han incrementat la seva pressió en el darrer quart. Els molletans han resistit l’empenta dels contrincants i això els ha suposat la victòria final.