La CUP denuncia que els estudiants de Mollet no tenen espais per estudiar i demana que s’habilitin llocs als centres cívics

La CUP Mollet ha denunciat la manca de sales d’estudi a la ciutat en un període en què la majoria dels alumnes molletans afronta el final de curs i els exàmens finals.


La formació independentista ha recordat que la ciutat només disposa actualment dels espais de la Biblioteca Pública de Can Mulà, depenent de la Diputació de Barcelona i que a causa de les restriccions d’aforament imposades per les autoritats sanitàries arran de la pandèmia de la COVID-19, l’aforament disponible s’ha hagut de reduir de manera molt notable.


Marc Compte, portaveu de la CUP Mollet ha explicat que “arran d’aquesta situació a desenes d’estudiants molletans els hi resulta pràcticament impossible trobar una plaça disponible per poder preparar els seus exàmens i treballs a la sala de l’única biblioteca existent a la ciutat”.


Per la CUP Mollet, mentre no s’aborden solucions estables de futur, “és imprescindible articular mesures, encara que siguin de caràcter provisional, per facilitar sales d’estudi, habilitant espais i horaris als centres cívics municipals o d’altres espais facilitats, amb els mitjans tècnics de connectivitat necessaris i les mesures de protecció que respectin les indicacions de les autoritats sanitàries”