Detingut un menor, que participava en una baralla al carrer, per agredir a la Policia Municipal

Divendres passat, la Policia Municipal de Mollet, juntament amb Mossos d’Esquadra, va detenir un menor de setze anys per atemptat contra els agents de l’autoritat. 


Segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, els fets van succeir cap a les 23.40 h de la nit, quan la Policia Municipal va rebre un avís de baralla entre quatre joves a la rambla Pompeu Fabra. En arribar al lloc, els joves van fugir corrents,  però un d’ells va llençar una ampolla de vidre als agents en la seva fugida. Els agents van poder interceptar al menor, veí de Mollet, que va  ser detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.


La Policia Municipal de Mollet ha realitzat 28 denúncies relacionades amb la Covid-19 en els darrers dies i una trentena d’actuacions el cap de setmana,  entre elles, la detenció d’aquest menor. També va intervenir en dos delictes contra la seguretat del trànsit.