La molletana Alèxia Putellas es proclama campiona d’Europa amb el Barça

La molletana amb la copa. Foto: UEFA Women’s Champions League

La jugadora de futbol de Mollet Alèxia Putellas segueix fent història i sumant triomfs en una trajectòria esportiva més que brillant. Ahir diumenge el primer equip femení del FC Barcelona, amb participació destacada de la molletana, va guanyar la primera Champions de la seva història contra el Chelsea FC per 0 a 4. La final, que s’ha jugat a l’estadi Gamla Ullevi de Gotemburg (Suècia), ha estat pràcticament sentenciada en una primera part amb una eficàcia altíssima del Barça que ha deixat les britàniques sense opcions.


El primer gol ha arribat abans del minut 1, amb un gol de Melanie Leupolz en la mateixa porteria. Al 14, Alèxia Putellas ha augmentat la distància des del punt de penal i Aitana Bonmatí al 24 i Caroline Graham Hansen al 36 han deixat el partit resolt.

El Barça aconsegueix, doncs, el doblet, atès que va guanyar la Lliga la setmana passada, i podria aconseguir el triplet guanyant la Copa de la Reina a final de mes.

Des de Mollet es va fer un gran seguiment del partit i les felicitacions per part d’entitats i persones es van succeir després de confirmar-se l’històric resultat del Barça. Entre elles hi havia la de la Penya Barcelonista de Mollet, de la qual Alèxia és soci, i de l’Ajuntament de la ciutat.