CCOO posa en marxa a Mollet un nou servei d’assessorament en matèria d’ajuts socials

A partir de demà dimecres 19 de maig, CCOO al Vallès Oriental, Maresme i Osona posa en marxa un nou servei d’assessorament per a ajuts socials al seu local a Mollet del Vallès. CCOO es posa a disposició dels seus afiliats, però també de tots els ciutadans, per informar i ajudar en la gestió per a sol·licitar els diferents ajuts i prestacions socials que estan a l’abast de les persones que ho necessitin en funció de la seva situació laboral i els seus ingressos econòmics.

Així, des de CCOO informaran i donaran suport a la gestió de subsidis no contributius del SEPE i SOC, la Renda Garantida de Ciutadania i l’Ingrés Mínim Vital. Els responsables de l’atenció seran Fernando Jiménez, advocat jubilat del Gabinet Tècnic jurídic de CCOO de Catalunya, i Raimon Gil, sindicalista jubilat.

Aquest servei, que serà gratuït per a les persones afiliades a CCOO també serà obert per a tota la ciutadania. Així, la primera consulta serà gratuïta per a aquelles persones que s’afiliïn a CCOO amb tots els avantatges que ofereix l’afiliació.

CCOO oferirà aquest servei tots els dimecres de 17 h a 19 h al local del sindicat a Mollet del Vallès, Rambla Balmes i caldrà sol·licitar cita.

Amb aquest nou servei, expliquen des del sindicat, volen seguir posicionant-se “com un sindicat social que treballa per millorar tot allò que ens afecta com a treballadores i treballadors dins i fora de l’empresa”.