Núria Muñoz a l’acte d’inauguració de la XI Edició de Ciutats Defensores dels Drets Humans

Núria Muñoz amb la defensora de drets humans colombiana Luz Marina Hache

La regidora de Solidaritat de l’Ajuntament de Mollet, Núria Muñoz, ha participat aquest dimarts a l’acte d’inauguració de la XI Edició de Ciutats Defensores dels Drets Humans. L’edició d’enguany està centrada en la defensa de la terra i el mediambient amb intersecció en la defensa dels drets de les persones migrades i refugiades, el dret a la pau i els drets de les dones i del col·lectiu LGBTIQ+. Mollet del Vallès és un dels 27 municipis catalans que hi participen.

Ciutats Defensores dels Drets Humans es un projecte coordinat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i gestionat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat amb la participació de 27 ajuntaments i 9 entitats i institucions catalanes implicades en la defensa i promoció dels drets humans a escala local i global.

Per la regidora de Solidaritat, Núria Muñoz, “Mollet no només ha estat compromesa des de l’inici amb aquest projecte amb fermesa i convicció, fins i tot sent capital de les ciutats defensores dels drets humans l’any 2018, sinó que la seva filosofia coincideix absolutament amb la manera de ser i de fer d’aquest Ajuntament”. Una filosofia “centrada en la promoció i la defensa dels drets humans, i en el compromís amb un desenvolupament global sostenible per garantir el benestar de tots i totes sempre de la mà d’una societat molletana solidària” i per assolir aquests reptes “cal fer-ho a través del conjunt de les polítiques municipals i de la participació activa dels agents socials i la nostra societat civil”.