La situació de la Covid-19 no millora a l’Hospital de Mollet

Aquest dimecres hi havia 23 persones ingressades per Covid-19, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet (FSM). La setmana passada eren 20. S’ha registrat, doncs, un lleuger repunt. La situació, doncs, no millora seguint la tendència de les darreres setmanes.
En total en la darrera setmana s’han donat 15 altes, amb un total de 1376, i hi ha hagut 1 defunció. La setmana passada van ser tres les defuncions.

Aquesta estabilització es produeix en un moment en què les dades de la Generalitat de Catalunya indiquen que el risc de rebrot s’estanca. El risc de rebrot en el Baix Vallès es manté en nivells “alts” i se situa en 192 punts i la taxa de contagi en 0,97 punts. La setmana passada el risc de rebrot en el Baix Vallès se situava en 200 punts i la taxa de contagi era de 0,70 punts.