Els naixements tornen a l’Hospital de Mollet a partir del 15 de juny

El pròxim dia 15 de juny l’Hospital de Mollet tornarà a registrar naixements ja que torna al centre l’atenció als parts. Aquests s’havien deixat d’atendre el passat 26 d’octubre del 2020 i ara Salut ha decidit el seu retorn per  la bona evolució de la situació epidemiològica. En tot moment, però, s’han seguit atenent les consultes per al control de la gestació (ecografies i seguiment de l’embaràs) i les urgències d’obstetrícia, pediatria i ginecologia.

En plena tercera onada, el Departament de Salut va decidir concentrar els parts en determinats hospitals davant la incertesa de l’evolució epidemiològica i amb l’objectiu de minimitzar els riscos a les persones ateses.
Actualment els parts de l’Hospital de Mollet s’estan atenent a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell i a l’Hospital General de Granollers.


L’Hospital de Mollet  ja havia  deixat d’atendre els parts a la primera onada des del mes de març al mes d’abril de 2020, que es van traslladar a Mútua Granollers.