L’Hospital de Mollet redueix els ingressats per Covid-19 a la meitat i segueix recuperant serveis

Aquest dimecres hi havia 9 persones ingressades per Covid-19, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet (FSM). La setmana passada eren 23. S’ha registrat, doncs, una millora més que notable, ja que els malalts s’han reduït a més de la meitat en només set dies.En total en la darrera setmana s’han donat 26 altes, amb un total de 1402, i no s’ha registrat cap defunció.


Aquesta millora permet a l’Hospital seguir ampliant l’horari de visites d’acompanyants  amb l’obertura d’una nova franja de dues hores a la tarda a l’àrea d’hospitalització. 


Gràcies a la millora de la situació epidemiològica, el centre recupera també l’atenció al part, derivada des del passat mes d’octubre, amb normalitat, comoditat i seguretat per a les gestants i els nadons.
Així mateix, les Residències Santa Rosa i Pedra Serrada de la Fundació Sanitària Mollet han rebut l’autorització del Departament de Benestar per l’obertura del Centre de Dia, que inicia els tràmits per fer efectiva la posada en marxa del servei pròximament.


Tot i això aquesta millora es produeix en un moment en què les dades de la Generalitat de Catalunya indiquen que el risc de rebrot s’estanca. El risc de rebrot en el Baix Vallès es manté en nivells “alts” i se situa en 194 punts i la taxa de contagi en 1,22 punts. La setmana passada el risc de rebrot en el Baix Vallès se situava en 192 punts i la taxa de contagi era de 0,97 punts.