1.800 alumnes de les escoles de primària de Mollet participen amb dibuixos en una campanya informativa sobre la circulació segura a la ciutat

Fragment del veideo on dos membres de la Policia Municipal conviden als alumnes a participar

Més de 1.800 alumnes de les escoles de primària de la ciutat han participat en la campanya informativa endegada als centres educatius per difondre els aspectes més importants de la nova ordenança de circulació i sobre com s’ha de circular per la ciutat en patinet elèctric de manera correcta, segura i respectuosa. Concretament han participat l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, Escola Can Besora, Col·legis Nous, Escola del Bosc, Escola Federico García Lorca, Escola Joan Abelló, Lestonnac, Escola Montseny, Escola Sant Gervasi, Escola Sant Jordi i Escola Sant Vicenç.

L’alumnat d’aquests 11 centres educatius va poder visionar un vídeo on la Policia Municipal els explica els aspectes més importants de la nova ordenança de circulació i se’ls convidava a dibuixar sobre com seria o com s’imaginen un Mollet segur. D’aquesta campanya s’ha rebut més de 1.800 dibuixos que mostren, des de la seva òptica, com vehicles i ciutadania poden conviure a l’espai públic amb respecte i seguretat o denunciant conductes de risc, entre altres situacions.

Aquests dibuixos s’aniran compartint, per ordre alfabètic del nom de les escoles, durant les pròximes setmanes a través del Facebook de l’Ajuntament.

Per al regidor de Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Convivència, Juan José Baños, “vull agrair al professorat, a les direccions de les escoles i a tot l’alumnat la seva participació en aquesta campanya. Estic convençut que gràcies a la seva col·laboració han contribuït a fer de Mollet una ciutat més segura” i ha afegit “Mollet no té accidents mortals al nucli urbà des del 2007 gràcies a l’educació viària, a la col·laboració Ciutadana, a les eines pedagògiques i a les mesures que es porten a terme des de l’Ajuntament per fer de Mollet una ciutat segura, com per exemple la limitació de velocitat a 30 km/h”