Es disparen les sancions de la Policia Municipal de Mollet per incompliment de les normes contra la pandèmia

La Policia Municipal de Mollet ha interposat durant la darrera setmana 225 sancions per l’incompliment de les normes establertes per la pandèmia, segons ha informat l’Ajuntament de la ciutat. Es tracta d’una xifra molt superior a les setmanes anteriors on sempre s’han comunicat xifres de sancions setmanals que anaven des de les 30 a les 60.

D’aquestes sancions, més de la meitat 123 han estat el cap de setmana. Les causes més nombroses que han donat peu a les sancions han estat per no portar mascareta amb 74 sancions o per superar el nombre de persones a reunions. També s’ha sancionat un bar de la ciutat per no respectar les mesures Covid de distància i aforament de les taules.

En aquests moments, segons s’ha informat en la reunió habitual dels dilluns, l’índex de rebrot a la ciutat ha experimentat un petit augment situant-se en 240. També la velocitat de transmissió ha augmentat fins a l’1,46. La setmana passada l’índex de rebrot era de 179 i la velocitat de transmissió,1,01.

Les dades de l’Hospital, tot i això, tendeixen a millorar, en aquests moments hi ha 9 persones ingressades amb Covid-19 a l’Hospital de Mollet, de les quals 2 es troben a l’UCI. Malauradament cal lamentar una defunció. La setmana passada eren 12 les persones ingressades i no es van registrar defuncions.